Arion Muziek
 
 
  • U-pas regeling
  •  


    Foto's door Joke van der Lende.
    Klik op de foto's voor vol formaat.

Het Dagkoor Baarn

Het Dagkoor Baarn is een gemengd koor dat bestaat uit 38 enthousiaste leden. Het koor is in 1984 ontstaan uit een door Theater De Speeldoos opgezette zangcursus. Sinds november 2005 dirigeert Astrid Bleys dit koor.

De leden van het koor zingen voor hun plezier, maar willen anderen graag laten meegenieten. Daarom treedt het koor twee keer per seizoen op voor vrienden en kennissen en in verzorgingshuizen.

Het repertoire

Het repertoire varieert van musical tot Bach en van volksmuziek tot chansons. Eenstemmig of meerstemmig voor elke smaak zit er wel een muziekstuk bij.

De moeilijkheidsgraad van het repertoire wordt afgestemd op de mogelijkheden van de leden van het koor. De repetities worden steeds begonnen met enkele stem- en ademhalingsoefeningen.

Het Dagkoor Baarn kent geen leeftijdsgrens.
Mannen en vrouwen zijn welkom. Dus gewoon doen!

Informatie

Zie de website van het koor en de website van Theater De Speeldoos te Baarn.

In maart 2016 stond er een groot artikel over ons in de Baarnsche Courant. Lees het artikel als JPG (JPEG, 630KB) of beter leesbaar artikel als PDF (PDF, 3,5MB groot!). Vooraf stond er een korte aankondiging (met beeld) op de website van de Baarnsche Courant: 'Band met Theater de Speeldoos nog steeds goed'.